Aanbod overzicht

Aanbod afbeelding
Body en Mind

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. In veel sporten krijgt vooral het trainen van ons lichaam heel veel aandacht. Al sinds jaar en dag is bekend dat onze geest ook de nodige aandacht verdient. Welzijn en lekker in je vel zitten doe je door het combineren van je lichaam en je geest: Body en Mind. Ons veelal drukke leventje zorgt ervoor dat we meer van onszelf eisen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning, wat op een gegeven moment tot erg veel stress of lichamelijke klachten kan leiden.


Bij Body en Mind is er aandacht voor ademhaling, concentratie, meditatie, coördinatie en flexibiliteit. De oorsprong van Body en Mind vinden we in het verre oosten, deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Tijdens deze dynamische en ontspannende lessen met motiverende muziek stap je na afloop van de les met een heerlijk gevoel de zaal uit.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Bootcamp (outdoor)

Bootcamp is een heerlijke groepsles, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker in de buitenlucht werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet.


Deze les kan je bij The Gym volledig op je eigen tempo volgen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken, is Bootcamp een perfecte les. Jij bepaalt jouw eigen uitdaging zonder hierbij druk te ervaren. Met leuke trainingen op het juiste niveau boek je snel resultaat en blijf je lekker gemotiveerd.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Bootycamp

In deze workout gaan we ons speciaal focussen op de billen!

Maar we werken uiteraard ook aan de versteviging van de onderrug en de buikspieren! 

Voornamelijk gaan we aan de slag met de resistance bands!

Deze banden maken de oefeningen, zoals een glute bridge of andere bil- en buikoefeningen, een stuk pittiger.

Aan het einde van deze nieuwe leuke les gaan we die oozo super getrainde spieren ook nog even lekker stretchen. 

Lees meer
Aanbod afbeelding
Broga

Broga stijgt de laatste jaren enorm snel in populariteit en heeft ook The Gym bereikt. Deze vorm van Yoga is speciaal ontwikkeld om sportende mannen en vrouwen naar de yogamat te lokken. Het softe imago van Yoga gaat totaal niet op voor Broga, waarbij jij je in het zweet werkt.

 

Met behulp van Broga verbeter jij je flexibiliteit, bouw je spiermassa op, verhoog jij je uithoudingsvermogen en flexibiliteit en verminder je de kans op blessures. Door Broga ga jij beter presteren tijdens het sporten!

 

The Gym is vanaf oktober 2017 hoofdverantwoordelijk voor Broga in Nederland. Bij ons in de sportschool leiden we trainers voor Broga op, die vervolgens door heel Nederland lessen kunnen geven. Wij kunnen dus wel zeggen, dat we de nodige ervaring en expertise hebben met het geven van Broga-lessen!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Buikspierkwartier

Het Buikspierkwartier is een pittige en korte workout met 100% focus op de buikspieren en core. De les is voor ieder niveau te volgen, zowel voor beginners als gevorderden, en voor ieder uitdagend! Dus doe jij altijd dezelfde buikspier oefeningen, of sla jij ze vaak over na je training? Dan is deze les echt een aanrader voor jou. De les is iedere week anders, er wordt dus onwijs gevarieerd in trainingen. Hierdoor krijgen ook de buikspieren de juiste aandacht, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur/instructrice.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Gym Circuit

Tijdens de Gym Circuit les wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Gym Circuit heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Gym Kick

Gym Kick is een uitdagende groepsles waarin je aan je conditie, explosiviteit en zelfverdediging werkt. Tijdens de trainingen wordt niet tegen elkaar gespard, maar tegen stootzakken en stootpalen. Je hoeft dus geen stoten te incasseren. Dit zorgt ervoor dat je met ieder niveau kunt instromen. Zowel mannen als vrouwen doen graag mee met deze les. De les wordt gegeven met lekkere muziek en wordt afgesloten met buikspieroefeningen. Alles samen zorgt dit voor een full-body training waarvan je tevreden terug zult komen.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Gym Pump

Gym Pump is een barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Een barbell is een stang waarop losse gewichten geplaatst kunnen worden, hierdoor kun je eenvoudig op jouw eigen niveau trainen en aan jouw specifieke doelstellingen werken bij The Gym.

 

Alle spiergroepen worden tijdens deze workout aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. In combinatie met opzwepende muziek en motiverende professionele instructeurs levert deze les de resultaten op waar jij naar streeft! 

Lees meer
Aanbod afbeelding
Junior bootcamp

Junior Bootcamp is niet alleen stoer, maar het maakt jou op een gave manier fit. Deze vorm van Bootcamp is weer eens wat anders dan de bekende sporten. Gelukkig kun je het ook prima gebruiken om nog beter te voetballen, handballen of tennissen. Je wordt eigenlijk in iedere sport beter door mee te doen aan de Bootcamp.

 

Of je nu wilt werken aan je conditie, snelheid, behendigheid of sterker wilt worden, Junior Bootcamp biedt al deze mogelijkheden doormiddel van coole en afwisselende teamopdrachten. Bij Fitcentre The Gym gaan we het hele jaar Bootcampen en dat doen we zowel binnen als buiten!

 

Dus ben jij tussen de 6 en de 12 jaar en wil je ook kunnen squaten, boksen, springen, lunges, burpees en crunches maken? Dan is Junior Bootcamp echt iets voor jou!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Pilates

Het populaire Pilates is ook bij The Gym neergestreken. Tijdens de groepslessen staan houding, coördinatie, stabiliteit, focus op lichaam en geest en ademhaling centraal. Deze beproefde trainingsmethode versterkt en rekt spiergroepen uit om een lichaam te krijgen dat altijd in balans is.

 

Door de speciale oefeningen die bij Pilates komen kijken, wordt het hele lichaam aan het werk gezet, waardoor je je na deze lessen een stuk fitter zult voelen. Vooral de stabiliteit van de romp zal sterk verbeteren. Dit verlaagt het risico op blessures aanzienlijk en verstevigt het lichaam.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Piloxing

Piloxing is de laatste hype die vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid en nu te volgen is bij The Gym. Deze intensieve workout is een nieuw fenomeen, waarbij de spieropbouw en flexibiliteit van Pilates, de kracht en snelle armbewegingen van het boksen en de sensualiteit en het plezier van dansen gecombineerd worden.


De muziek zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Door de pittige intervaltraining verbrand je veel calorieën en bouw je tegelijkertijd spiermassa op. Deze groepsles laat je veel en inspannend bewegen. Meld je nu aan voor een groepsles (breng gezellig een vriend of een vriendin mee).

Lees meer
Aanbod afbeelding
Spinning

Spinning is niet voor niets razend populair. Het is niet alleen eenvoudig te volgen, maar het is ook één van de snelste manieren om af te slanken en conditie op te bouwen.

 

Spinning betekent 'snel ronddraaien'. In de jaren tachtig is het bedacht door wielrenner Johnny Goldberg. Hij ontwikkelde een hometrainer in de vorm van een wielrenfiets. Deze fiets had in plaats van een voorwiel een verzwaard vliegwiel van 14 kilo. Op deze manier kan de weerstand, die tijdens het fietsen wordt ondervonden, zelf geregeld worden op basis van het eigen niveau en op basis van de muziek.

 

Zo ga je tijdens de les zware bergen beklimmen, maar ook lichte afdalingen kunnen worden gesimuleerd op de spinningsfiets. De workout is goed voor een sterk hart, het vergroten van de longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren.

 

Laat jezelf een keer over de grens trekken en ga samen met de groep helemaal uit je dak op de spinningbike, flink zweten en opgezweept worden op te gekke muziek. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen! Dit kan bij The Gym in een mooie lichte zaal waar we met de modernste apparatuur werken die volledig op jou afgestemd kan worden.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Steps

Bij de steples wordt gebruik gemaakt van een opstapbankje, de step, waar je continu op- en afstapt. Bij The Gym hebben we de zogeheten free style steplessen. Dat wil zeggen dat we werken met choreografie, ook wel het moderne steppen genoemd. De lessen bestaan uit een warming up, drie blokjes choreografie die stap voor stap wordt aangeleerd en een finale waarin we op extra opzwepende muziek de hele lesstof nog eens lekker doorsteppen. Daarna sluiten we de les af met een cooling down. 

 

Tijdens de les zal de choreografie in diverse niveaus worden aangeleerd zodat er altijd voor iedereen genoeg uitdaging is. Dit betekend ook dat je de les ook heel basic kunt houden als je dat prettiger vindt. Daarnaast wordt je ook nog eens opgezweept door een enthousiaste instructeur. Al met al, een feestje terwijl je keihard aan het werken bent! De steplessen zijn voor iedereen toegankelijk. Step je al langer en ben je aan nog meer uitdaging toe, dan hebben we ook nog een gevorderde steples op het rooster.

 

Ben jij klaar om te komen knallen in de steples? Wij zien je graag!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Thaiboxen

De oorsprong van het Thaiboxen (Muay Thai) ligt in Thailand, waar het al eeuwen wordt beoefend. Alle facetten van het Thaiboxen worden in de lessen van The Gym behandeld. Zo wordt er gebruik gemaakt van de vuisten, ellebogen, knieën en benen. Er wordt gestart met de juiste techniek, waarna je voluit kunt trainen.

 

Deze vechtsport kent een oude traditie van zelfbewustzijn, discipline, kracht en respect voor de tegenstander. Natuurlijk komt er geweld bij kijken, maar bij The Gym bieden wij een gecontroleerde omgeving waarin deze sport veilig beoefend kan worden. De spieren in het gehele lichaam worden sterker en explosiever door Thaiboxen. Je zult merken dat jouw lenigheid ook met sprongen vooruitgaat.

Lees meer
Aanbod afbeelding
The Gym Outdoor 

The Gym Outdoor combineert het beste van Bootcamp en Fitness tot een geweldige work-out. The Gym heeft vele jaren ervaring op het gebied van het geven van Bootcamplessen. Wij blijven ons ontwikkelen en hebben in combinatie met AdFysio, onze vertrouwde partner op het gebied van  Fysiotherapie een nieuw concept geproduceerd. Leverancier MEGA Sport Equipment zorgt voor de perfecte materialen voor de juiste trainingsbeleving.

 

The Gym Outdoor is een heerlijke groepsles, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Wij brengen de sportschool naar de buitenlucht. Hier kan je werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet.

 

Deze les kan je volledig op je eigen tempo volgen. Jij bepaalt jouw eigen uitdaging zonder hierbij druk te ervaren. Met leuke trainingen op het juiste niveau boek je snel resultaat en blijf je lekker gemotiveerd.

 

Gratis kick-off training

Maandag 5 februari

Tijdstip: 20.00 uur

Locatie: V.V. Lyra, Veilingweg 26, 2678 LN De Lier

Wil je zeker zijn van een plekje, klik dan hieronder.

 

Direct aanmelden

Lees meer
Aanbod afbeelding
Total Body Workout

Total Body Workout is een pittige workout, waarbij heel het lichaam aan bod komt. Geen moeilijke choreografieën, maar een uur lang flink ertegenaan en lekker zweten!

Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van dumbbells (gewichten), halterstangen, elastieken, steps etc. De Total Body Workout bij The Gym is een combinatieles, waarbij je zowel conditioneel als spierverstevigend bezig bent!

Lees meer
Aanbod afbeelding
TRX Group Workout

Onze TRX Group workout is de ideale workout voor kracht en conditie opbouw. Het hele lichaam komt aan bod. En dat enkel en alleen door oefeningen met de TRX Suspension Strap. De oefeningen die gedurende de les gedaan worden, doen een beroep op de spieren, de conditie en je coördinatie. Bovendien is deze les super gevarieerd door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden met de TRX Suspension Strap, hierdoor is geen enkele workout hetzelfde!

 

Iedereen kan de oefeningen op eigen niveau doen doordat de TRX individueel kan worden aangepast. Hierdoor is de les voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter uitdagend. Bovendien is het mogelijk om tijdens de les de moeilijkheid aan te passen waardor iedereen de les tot een succesvol einde kan brengen. Plezier en een intense workout gegarandeerd!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Zumba

Bij The Gym kun je bij onze energieke Zumba workout op een swingende manier werken aan je taille, buikspieren en heupen. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen en is een vetverbrandende en spierverstevigende workout.

 

Door de muziek en dans blijf je tijdens deze workout niet stilzitten, je wilt bewegen! De opzwepende deuntjes zorgen ervoor dat je gaat dansen en lichamelijk in balans komt. Tijdens de Zumba workout heerst er vooral een gezellige sfeer, waarin jij als deelnemer aan jouw lichaam kan werken.

Lees meer

Wilt u een gratis proefles? 

Openingstijden