aanbod

Steps

Bij de steples wordt gebruik gemaakt van een opstapbankje, de step, waar je continu op- en afstapt. Bij The Gym hebben we de zogeheten free style steplessen. Dat wil zeggen dat we werken met choreografie, ook wel het moderne steppen genoemd. De lessen bestaan uit een warming up, drie blokjes choreografie die stap voor stap wordt aangeleerd en een finale waarin we op extra opzwepende muziek de hele lesstof nog eens lekker doorsteppen. Daarna sluiten we de les af met een cooling down.

Tijdens de les zal de choreografie in diverse niveaus worden aangeleerd zodat er altijd voor iedereen genoeg uitdaging is. Dit betekend ook dat je de les ook heel basic kunt houden als je dat prettiger vindt. Daarnaast wordt je ook nog eens opgezweept door een enthousiaste instructeur. Al met al, een feestje terwijl je keihard aan het werken bent! De steplessen zijn voor iedereen toegankelijk. Step je al langer en ben je aan nog meer uitdaging toe, dan hebben we ook nog een gevorderde steples op het rooster.

Ben jij klaar om te komen knallen in de steples? Wij zien je graag!

Op 'step' naar een beter lichaam

Voor beginners en gevorderden

Professionele begeleiding

Dé garantie voor een swingende les

Behaal jouw doelstelling

Je conditie gaat in grote stappen vooruit

The gym

Hoe werkt het?

Hoe ziet een les eruit?

Na een goede warming up wordt er een eenvoudige choreografie aangeleerd, opgebouwd uit drie blokken. Iedere deelnemer zal hierin op eigen niveau worden uitgedaagd. De les wordt afgesloten met een goede cooling down waarin we de hartslag weer naar zijn vaste ritme terugbrengen. Hierbij worden ook alle spieren gestretcht. Ken je alle kneepjes van het steppen al? Dan hebben we bij The Gym ook nog steplessen voor de gevorderde stepper. Zo blijft er altijd een nieuwe uitdaging.

Opzwepende muziek, veel fun en een uitdaging voor jouw uithoudingsvermogen staan centraal tijdens de steplessen bij The Gym. Steppen verbetert de conditie en coördinatie, versterkt benen en billen, zorgt voor een hoge vetverbranding.

Voor wie is het?

De steples is voor iedereen instapbaar. De choreografie is niet moeilijk, maar wel intensief. En step je al langer? Dan hebben wij ook nog een gevorderde steples. Bij The Gym kun je jezelf blijven uitdagen!

Aanmelden voor Steps

Ben je benieuwd of Steps wat voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles en bekijk ons actuele lesrooster.