Personal Training is nu voor iedereen!

Onze Personal Trainers leren je perfect trainen met de juiste sporttechnieken en helpen je je doelen te bereiken op korte termijn.  Efficiënt! Prettig! Motiverend (stok achter de deur😊)

In onze volledig ingerichte PT ruimte kun je in alle privacy sporten. Het is ook mogelijk om heerlijk in de buitenlucht te trainen in het naastgelegen park.

Exclusief voor leden van The Gym is er een PT introductieactie:

3 uur PT voor €30!

Dit betekent dat je 3 keer €10 betaalt voor een uur Personal Training. Enthousiast na deze 3 uur?

Personal Training pakket
Ook onze Personal Training pakketten zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd. Personal Training is al mogelijk vanaf €30 per uur. Wil je liever samen met een sportmaatje trainen, dan kan dit al vanaf €22,50 per persoon.

Wat is personal training?

Een ideale manier om sneller en efficiënter je doelstelling te bereiken in de sportschool is door iedere sporter gewenst. Of je nu af wilt vallen of juist aan wilt komen, wilt herstellen van een blessure of in een andere sport beter wilt worden (dat noemen wij sportspecifieke training), overleg met je personal trainer van The Gym om jouw doelstelling eerder te bereiken.

Er wordt een speciaal op het lijf geschreven work-out-progamma gemaakt, wat voortdurend wordt aangepast en bijgestuurd. Er worden op afspraak tests afgenomen, meten is immers weten, zodat de vooruitgang in kaart wordt gebracht. Met de persoonlijke begeleiding bij The Gym zul je ondervinden dat je sneller resultaat boekt.

Het in de hand nemen van een personal trainer is daarnaast erg fijn voor alle mensen met een druk leven. Wij helpen en motiveren je graag om in rap tempo fit te worden en fit te blijven.

Persoonlijke 1 op 1 training

Individuele training van een professional

Breng je lichaam in balans

Met onze sport en voedingsadviezen

Behaal sneller jouw doel

Met gerichte oefeningen en persoonlijk advies

Hoe werkt het?

Hoe begin ik met personal training

Bij The Gym kun je onze trainers altijd benaderen jou te helpen met trainen in onze sportschool. Wij staan graag op ieder gewenst tijdstip klaar om jou te laten sporten. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor wie is een personal training geschikt?

Iedereen boekt sneller resultaten met een personal trainer. Wij kunnen dus ook iedereen aanraden te ervaren hoe het is om te sporten met professionele en zeer persoonlijke begeleiding.