Aanbod

Personal training

Een ideale manier om sneller en efficiënter je doelstelling te bereiken in de sportschool is door iedere sporter gewenst. Of je nu af wilt vallen of juist aan wilt komen, wilt herstellen van een blessure of in een andere sport beter wilt worden (dat noemen wij sportspecifieke training), overleg met je personal trainer van The Gym om jouw doelstelling eerder te bereiken.

Er wordt een speciaal op het lijf geschreven work-out-progamma gemaakt, wat voortdurend wordt aangepast en bijgestuurd. Er worden op afspraak tests afgenomen, meten is immers weten, zodat de vooruitgang in kaart wordt gebracht. Met de persoonlijke begeleiding bij The Gym zul je ondervinden dat je sneller resultaat boekt.

Het in de hand nemen van een personal trainer is daarnaast erg fijn voor alle mensen met een druk leven. Wij helpen en motiveren je graag om in rap tempo fit te worden en fit te blijven.

Persoonlijke 1 op 1 training

Individuele training van een professional

Breng je lichaam in balans

Met onze sport en voedingsadviezen

Behaal sneller jouw doel

Met gerichte oefeningen en persoonlijk advies

The gym

Hoe werkt het?

Hoe begin ik met personal training

Bij The Gym kun je onze trainers altijd benaderen jou te helpen met trainen in onze sportschool. Wij staan graag op ieder gewenst tijdstip klaar om jou te laten sporten. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor wie is een personal training geschikt?

Iedereen boekt sneller resultaten met een personal trainer. Wij kunnen dus ook iedereen aanraden te ervaren hoe het is om te sporten met professionele en zeer persoonlijke begeleiding.

Wat zijn de kosten?

Het in de hand nemen van een personal trainer bij The Gym valt buiten de reguliere sportabonnementen. Je betaalt een vast bedrag per uur.