aanbod

Piloxing

Piloxing is de laatste hype die vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid en nu te volgen is bij The Gym. Deze intensieve workout is een nieuw fenomeen, waarbij de spieropbouw en flexibiliteit van Pilates, de kracht en snelle armbewegingen van het boksen en de sensualiteit en het plezier van dansen gecombineerd worden.

De muziek zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Door de pittige intervaltraining verbrand je veel calorieën en bouw je tegelijkertijd spiermassa op. Deze groepsles laat je veel en inspannend bewegen. Meld je nu aan voor een groepsles (breng gezellig een vriend of een vriendin mee).

Combineer meerdere sporten

Het beste van boksen, Pilates en dans

Professionele docent

Dé garantie voor een intensieve workout

Fitter en gespierder worden

Op de maat van de muziek!

The gym

Hoe werkt het?

Bij Piloxing worden Pilates, boksen en dansen gecombineerd, wat tot een uitdagende workout leidt, waarbij jij je in het zweet werkt.

Een groepsles Piloxing, wie doet er mee?

Piloxing is een pittige intervaltraining met makkelijke basisoefeningen. Hierdoor kan iedereen aan deze les meedoen; man en vrouw, jong en oud. Tijdens Piloxing wordt er flink gewerkt aan de conditie. Mannen en vrouwen die vaker aan deze les meedoen, zullen dus gaan merken dat hun conditie verbetert.

Wanneer kan ik meedoen?

Wil je weten of Piloxing bij je past? Meld je aan voor een gratis proefles! Bekijk hiervoor het actuele lesrooster!