aanbod

Gym Kick

Gym Kick is een uitdagende groepsles waarin je aan je conditie, explosiviteit en zelfverdediging werkt. Tijdens de trainingen wordt niet tegen elkaar gespard, maar tegen stootzakken en stootpalen. Je hoeft dus geen stoten te incasseren. Dit zorgt ervoor dat je met ieder niveau kunt instromen. Zowel mannen als vrouwen doen graag mee met deze les. De les wordt gegeven met lekkere muziek en wordt afgesloten met buikspieroefeningen. Alles samen zorgt dit voor een full-body training waarvan je tevreden terug zult komen.

Conditie

De hoge intensiteit van de trainingen zorgt ervoor dat jouw conditie flink op de proef wordt gesteld

Explosiviteit

Het stoten en trappen zorgt ervoor dat jouw explosiviteit zich sterk verbeterd

Vetverbranding

De intensiteit zorgt ervoor dat jouw hartslag, en dus vetverbranding, flink omhoog gaat

The gym

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Gym Kick vindt plaats in de Budozaal (trap omhoog bij de cardio). Even lekker een uur intensief sporten, frustratie eruit en weer helemaal ontspannen de les uitkomen.

Heb ik eigen spullen nodig?

Nee, in de Budozaal liggen handschoenen welke je kunt gebruiken. Je mag uiteraard wel eigen hardschoenen meenemen als je dat prettig vindt!

Wanneer is Gym Kick?

Bekijk ons actuele lesrooster om te zien wanneer je kunt deelnemen aan Gym Kick! Ook als niet-lid ben je welkom om een keer de les te proberen, meld je daarvoor aan voor een gratis proefles!