aanbod

Buikspierkwartier

Broga stijgt de laatste jaren enorm snel in populariteit en heeft ook The Gym bereikt. Deze vorm van Yoga is speciaal ontwikkeld om sportende mannen en vrouwen naar de yogamat te lokken. Het softe imago van Yoga gaat totaal niet op voor Broga, waarbij jij je in het zweet werkt.

Met behulp van Broga verbeter jij je flexibiliteit, bouw je spiermassa op, verhoog jij je uithoudingsvermogen en flexibiliteit en verminder je de kans op blessures. Door Broga ga jij beter presteren tijdens het sporten!

The Gym is vanaf oktober 2017 hoofdverantwoordelijk voor Broga in Nederland. Bij ons in de sportschool leiden we trainers voor Broga op, die vervolgens door heel Nederland lessen kunnen geven. Wij kunnen dus wel zeggen, dat we de nodige ervaring en expertise hebben met het geven van Broga-lessen!

Voor mannen en stoere vrouwen

Vergeet het softe imago van Yoga, Broga is hier!

"Master" begeleiding

Ervaar de les van onze Master trainer

 

Behaal jouw doelstelling

Breng je lichaam en geest in balans

The gym

Hoe werkt het?

Wat is Broga?

Broga is een nieuwe vorm van Yoga in Nederland. Als eerste locatie in Nederland heb jij de kans om Broga lessen te volgen bij The Gym. Door speciale technieken en oefeningen wordt het lichaam op alle fronten verbeterd.

Voor wie is Broga geschikt?

Broga is voor mannen en stoere vrouwen voor wie de voordelen van Yoga willen ervaren.

Wanneer kun je deelnemen aan Broga?

Wil je Broga lessen volgen in het Westland, meld je dan aan voor een gratis proefles? Bekijk het actuele lesrooster van The Gym.