aanbod

Bootcamp (outdoor)

Bootcamp is een heerlijke groepsles, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker in de buitenlucht werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet.

Deze les kan je bij The Gym volledig op je eigen tempo volgen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken, is Bootcamp een perfecte les. Jij bepaalt jouw eigen uitdaging zonder hierbij druk te ervaren. Met leuke trainingen op het juiste niveau boek je snel resultaat en blijf je lekker gemotiveerd.

Ga tot het uiterste

Alleen of gezellig met vrienden

Trainen voor een obstacle run

Op het strand of in het bos

Energieke begeleiders

Uniek in het Westland!

The gym

Hoe werkt het?

Bootcamp voor échte doorzetters

Houd jij wel van een uitdaging? Doe mee aan The Gym Bootcamp. Eerlijk is eerlijk, de deelnemers van de wekelijkse The Gym Bootcamp gaan tot het uiterste. The Gym Bootcamp bestaat uit 3 verschillende afstanden.

Wat je uithoudingsvermogen ook is, er is altijd een afstand die bij je past. Zo kun je als nieuwe deelnemer eenvoudig instromen in de groep van 6 kilometer. Ervaren sporters kunnen meedoen aan een langere afstand.

Welke afstanden worden er gelopen?

Op het rooster hebben wij de bootcamplessen aangegeven met respectievelijk 6, 12 en 18. Deze getallen staan voor de verschillende afstanden (km) van de Mud Masters. De bootcamples is hieraan gerelateerd. Uiteraard kan en mag je aan alle lessen deelnemen, ook als je niet meedoet aan de Mud Masters.

Wanneer is The Gym Bootcamp

Bekijk ons actuele lesrooster om te zien wanneer je kunt deelnemen aan The Gym Bootcamp! Wil je een keer de sfeer komen proeven tijdens de les, meld je dan aan voor een gratis proefles!