aanbod

Body en mind

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. In veel sporten krijgt vooral het trainen van ons lichaam heel veel aandacht. Al sinds jaar en dag is bekend dat onze geest ook de nodige aandacht verdient. Welzijn en lekker in je vel zitten doe je door het combineren van je lichaam en je geest: Body en Mind. Ons veelal drukke leventje zorgt ervoor dat we meer van onszelf eisen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning, wat op een gegeven moment tot erg veel stress of lichamelijke klachten kan leiden.

Bij Body en Mind is er aandacht voor ademhaling, concentratie, meditatie, coördinatie en flexibiliteit. De oorsprong van Body en Mind vinden we in het verre oosten, deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Tijdens deze dynamische en ontspannende lessen met motiverende muziek stap je na afloop van de les met een heerlijk gevoel de zaal uit.

Lichaam en geest in balans

Ontdek het unieke Body en Mind concept

Professionele instructeur

Ervaar pure ontspanning

Voor een voldaan gevoel

Door te beleven en te ervaren

The gym

Hoe werkt het?

Inspanning voor het lichaam en de geest geeft optimale voldoening.

Body en Mind, voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan de Body en Mind lessen, want jij bepaalt je eigen tempo en intensiteit.

Wanneer is het?

Bekijk ons actuele lesrooster om te zien wanneer je kunt deelnemen aan Body en Mind. Nog geen lid? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles!