Lees hier de nieuwsbrief voor alle nieuwtjes en berichten  van The Gym. Zo blijf je up to date in alles wat er binnen The Gym gebeurd!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief!

Beste {{voornaam}},

Bij The Gym kun je vanaf nu terecht bij Sophie Stam Fysiotherapie. Sophie start bij ons haar derde locatie en daar zijn we erg blij mee. De afgelopen weken is er hard gewerkt en is er een prachtige ruimte gerealiseerd. Je vindt de praktijk op de eerste etage, naast kapsalon Fleur Hairdesign.

Heb je een (sport)blessure dan kan je altijd dezelfde of volgende dag terecht bij een van de fysiotherapeuten. Is er geen plek bij The Gym, dan kan je terecht op de hoofdvestiging bij FC ’s-Gravenzande, op nog geen 300 meter afstand. In de komende periode worden de bezoektijden bij The Gym verder uitgebreid.

We wensen Sophie en haar team veel succes en hopen dat ze zich snel thuisvoelen bij The Gym.

Dave wandelt voor Team Westland

In Frankrijk draait Team Westland zich warm voor de grote dag. Woensdag 6 oktober wordt de Col du Tourmalet beklommen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.
Een pittige uitdaging voor deze kanjers, die fietsend, wandelend of hardlopend de berg op gaan. Ook onze instructeur Dave doet mee: hij gaat wandelend deze uitdaging aan.

Wij wensen Dave en alle deelnemers bijzonder veel succes!

 

Update corona maatregelen
1,5 meter
Ook nu de 1,5 meterregel is vervallen, merken wij dat jullie het waarderen als er tijdens de groepslessen voldoende afstand is. Daarom laten wij voorlopig de extra lessen op het rooster staan en werken wij nog met de maximale groepsaantallen.
Schoonmaken

  • De cardiotoestellen, zoals de crosstrainer, loopband en de fiets maak je na gebruik schoon met een spray en doekje, net als we dat voor corona gewend waren. De papieren rollen zijn vervangen door microvezeldoekjes.
  • Voor de overige fitnessapparaten gaat het schoonmaakprotocol van verplicht naar wenselijk. Vind je het prettig om je toestel schoon te maken, dan heb je hier uiteraard de mogelijkheid voor.
  • Bij de groepslessen gaat het schoonmaakprotocol ook van verplicht naar wenselijk.
  • Bij spinning maak je – net als voor corona – na de les je fiets grondig schoon.
Gebruik van handdoek 
Het sporten met een handdoek is verplicht bij The Gym en we vragen iedere sporter om zelf een handdoek mee te nemen. Deze algemene regel is al jaren van kracht en staat los van de coronamaatregelen. Nu het schoonmaakprotocol verder wordt afgebouwd, vragen wij hiervoor extra aandacht. Ben je een handdoek vergeten? Loop even langs bij de balie, dan krijg je er van ons eentje te leen.