Lees hier de nieuwsbrief voor alle nieuwtjes en berichten  van The Gym. Zo blijf je up to date in alles wat er binnen The Gym gebeurd!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief!

Na de Hollandse zomer beginnen we weer aan een nieuw seizoen bij The Gym. We hebben een mooi rooster samengesteld en hopen je vaak te zien sporten en genieten.
De koffieautomaat is na een welverdiende servicebeurt lekker naar binnen verhuisd. Je kunt in de koffiehoek dus weer gezellig koffiedrinken.
De buitenlocatie halen we in het weekend van 4 september weg. De schoonmaakmiddelen en -doekjes verhuizen naar een andere hoek, maar het dringende verzoek om apparaten na gebruik schoon te maken, blijft. En natuurlijk houden we ons nog aan de bekende basisregels tegen verspreiding van het coronavirus.

 

Piloxing wordt tijdelijk Pilates & Pads 
Vanaf 6 september vervangen we de Piloxingles door Pilates & Pads. Daarmee geven we een eigen Gym-twist aan de huidige Piloxing les. Het is niet gelukt om een vervangende instructeur te vinden die de les overneemt van Lise. Zij gaat binnenkort met zwangerschapsverlof.
 

Groepslesrooster
Vanaf 6 september gaan onze groepslessen allemaal weer naar binnen. We kunnen helaas nog geen gebruikmaken van de maximale capaciteit van de zalen. Bij populaire lessen voegen we daarom een extra les toe. Zo is er voor iedereen plek.
Maandagavond 18:00 uur starten we weer met GymPump. 
De Kids Bootcamp op vrijdagmiddag en de Bags & Pads op zondag starten we naar verwachting medio oktober weer op.

 

Nieuwe zone voor buikspiertraining en vrije training
Op de plek waar nu de materialen staan opgeslagen voor de buitenlessen, realiseren we binnenkort een nieuwe zone voor buikspiertraining en vrije training. Meer info volgt!