Lees hier de nieuwsbrief voor alle nieuwtjes en berichten  van The Gym. Zo blijf je up to date in alles wat er binnen The Gym gebeurd!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

Beste {{voornaam}},

Je hebt vast al gehoord van de actie Team Westland Break Out. Op 19 juni zijn er allerlei activiteiten waarmee we gezamenlijk in beweging komen voor kanker.
The Gym doet natuurlijk mee! Wij organiseren op zaterdag 19 juni twee Team Westland Break Out lessen:
10:00-10:45 uur Spinning
12:00-12:45 uur Bootcamp
(Het normale rooster gaat overigens gewoon door op deze dag.)

Door het kopen van een speciaal Team Westland Break Out bandje, kun je meedoen. De minimale bijdrage voor een bandje is €5, maar meer mag natuurlijk ook. De volledige opbrengst gaat naar Team Westland. De speciale Break Out bandjes zijn te koop bij onze balie.

Meer informatie over Team Westland vind je op
https://www.teamwestland.nl/meedoen/breakout-19-juni-2021/

Dave loopt voor Team Westland
Onze collega Dave van Dijk doet mee aan dit fantastische goede doel. Hij vertelt:
“Corona heeft de wereld stilgezet, maar kanker groeit door. Team Westland houdt zich direct en indirect bezig met het financieel ondersteunen van onderzoek naar kanker. Als medewerker van The Gym ben ik overtuigd dat genoeg bewegen een bijdrage levert aan de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Daarom ga ik met Team Westland op 6 oktober de Col du Tourmalet in Frankrijk beklimmen.
Wil je mij sponsoren? Dat kan via: www.teamwestland.nl -> meedoen -> deelnemer sponsoren. Of gebruik onderstaande button. Alvast bedankt!”
#samentegenkanker
 

Ja, ik sponsor Dave!
Met sportieve groet,
Peter van Staalduinen
06 – 4895 5962
0174 – 416 580
peter@thegym.nl
www.thegym.nl
Buijs Ballotstraat 1
2693 BD ‘s-Gravenzande