Lees hier de nieuwsbrief voor alle nieuwtjes en berichten  van The Gym. Zo blijf je up to date in alles wat er binnen The Gym gebeurd!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief!

Beste {{voornaam}},

The Gym is aangesloten bij de VES. Bij deze Vereniging Exclusieve Sportscholen houden we elkaar scherp en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet. Alles om jullie de beste kwaliteit fitness en groepslessen aan te bieden. We zijn er trots op dat wij bij deze selecte groep van sportscholen horen.
De VES heeft nu een leuke zomeractie: lekker sporten en kans maken op een prachtige prijs!

Wat moet je doen?
Na elke training in juli en augustus 2022 ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 10 stempels heb je een volle spaarkaart en ding je mee naar een van de prijzen uit het prijzenpakket. Hoofdprijs is een unieke wellness & fitness retreat bij Villa Pureza voor 2 personen t.w.v. € 3798,-.

Veel succes!

Meer informatie
Zomerstopweken
De zomerstopweken van je sportvereniging (voetbal, hockey, korfbal, handbal, enz.) komen eraan. Bij The Gym kun je aan je conditie blijven werken, zodat je na de zomer weer kunt knallen bij je favoriete club. Tot 1 september 2022 sport je tijdens de zomerstopweken onbeperkt voor een heel aantrekkelijke prijs. Tot gauw en blijf fit!
Meer informatie
Zomerrooster
Van 4 juli tot 1 september hanteren wij een zomerrooster. Maar schrik niet: er blijft nog steeds een leuk en ruim aanbod van groepslessen over.
Kijk op het zomerlesrooster van ‘s-Gravenzande of Monster om te checken of het tijdstip van je populaire groepsles veranderd is. En misschien is dit ook een goed moment om eens een andere les te proberen.
We wensen je een heel fijne zomer!

Team The Gym