Het is je de laatste tijd waarschijnlijk wel opgevallen bij ons in de leukste sportschool van het Westland. Misschien is het je ook al wel gevraagd of je ermee wilt trainen? Steeds meer mensen zijn begonnen met sporten via de GymVIP-app. Zijn de voordelen van het sporten via de GymVIP-app jou al bekend?

Gepersonaliseerd schema
Met de GymVIP-app ben je altijd verzekerd van een gepersonaliseerd schema. Of je doelstelling nu afvallenspieren kweken of in conditie blijven is, de GymVIP-app zorgt voor een specifiek schema passend bij je doelstelling, ervaring en eventuele blessure.

Nadat de schema’s zijn gemaakt, kun je ze direct inzien via je smartphone. Het is zelfs mogelijk om via de app variaties op oefeningen te krijgen. Op deze manier is de app erg toegankelijk voor iedereen.  Via de app kun je bovendien de gebruikte gewichten in te voeren. Zo is het mogelijk om je voortgang bij te houden en kun je gemakkelijk zien welke spiergroepen hard vooruit gaan en welke spiergroepen nog wat extra aandacht nodig hebben. Ben je niet zo’n fan van het meenemen van je telefoon tijdens het sporten? Geen probleem, dan printen we het trainingsschema gewoon voor je uit!

Wil je meer weten? Kom eens langs voor een gratis proefles!

Auteur:
ir. Pascal de Brabander, diëtist