aanbod

Blessure herstel

Lichamelijke ongemakken zijn zeer vervelend voor sporters en niet sporters. Blessures veroorzaken fysieke problemen, waardoor je even niet op het gewenste niveau kan sporten of werken. Gelukkig kun je in de sportschool heel goed herstellen van een blessure.

Bij The Gym kun je altijd terecht om je conditie op peil te houden en gestructureerd van je blessure te af te komen.

In onze sportschool is een fysiotherapeut aanwezig die jou gerichte tips en oefeningen kan voorschrijven, waarmee jij sneller je oude niveau kunt halen. Onze Personal Trainers zien er op toe dat jij de gekwetste spiergroep op de juiste manier belast en geen grenzen overschrijdt.

Een revalidatieplan dat bij je past

Voor een gezond herstel op je eigen niveau

Samenwerking met fysiotherapeut

Voor specialistisch advies

Snel en effectief resultaat

Binnen no-time ben je weer in top conditie

The gym

Hoe werkt het?

Binnen Fitcentre The Gym bevindt zich een vestiging van fysiotherapie Praktijk Sophie Stam. In samenwerking met Sophie Stam helpen wij je snel en effectief van je blessure af. Bel ons op voor een persoonlijke intake of kijk op de site om online een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek behandelen we jouw probleem en stellen we een plan op waarmee we je van je blessure af kunnen helpen.

Wat zijn de kosten?

Bij Fitcentre The Gym kun je onbeperkt sporten voor een vaste prijs per maand. Voor het opstellen van een deskundig revalidatieplan kun je contact met ons opnemen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wanneer kan ik langskomen voor een advies?

Heb je een blessure en wil je graag deskundig advies van onze fysiotherapeut? Sophie Stam heeft in de sportschool een prachtige eigen praktijkruimte waar je behandeld kunt worden voor uiteenlopende (sport)blessures.
Je kunt gemakkelijk online zelf je afspraak inplannen, bellen of whatsappen naar 06-53705690.

Last van een blessure?