aanbod

Aankomen en afvallen

Voeding, voldoende sporten en een gezonde levensstijl zijn voor iedereen belangrijk. Toch kan het zo zijn dat je door omstandigheden niet lekker in je vel zit en daardoor te maken hebt met onder- of overgewicht. Bij The Gym helpen we je graag met het in balans brengen van je lichaam.

De deskundige instructeurs bij The Gym helpen je graag met het opstellen van een gezond sportschema. Bovendien kan onze diëtist je helpen met het opstellen van een voedingsschema, waardoor je weer snel op het juiste gewicht bent.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan elke dag voor je klaar!

Professionele begeleiding

Van onze ervaren coaches

Advies van onze diëtist

Op het gebied van voeding en leefstijl

Breng je lichaam in balans

Door te sporten bij The Gym

The gym

Hoe werkt het?

Gezond aankomen

Aankomen is niet het eerste waar je aan denkt bij een sportschool. Mocht je er toch mee te maken hebben, dan kan The Gym jou hierbij helpen. Onze instructeurs helpen je met het opstellen van een verantwoord en op maat gemaakt programma. Optioneel kun je om advies vragen bij onze diëtist.

Gezond afvallen

Wil jij echter afvallen, ben je niet tevreden met je huidige gewicht, ook dan ben je bij The Gym op de goede plek. Samen gaan wij op zoek naar de juiste formule om je in een rap tempo de gewenste kilo’s af te laten vallen. Hierbij staat het opstellen van een gestructureerd trainingsprogramma en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl centraal.

Advies aanvragen

Sta je op het punt om je leven te veranderen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.