Aanbod

GymVIP

The Gym heeft samen met Gym Dimensions een speciaal systeem ontwikkeld voor de klant, waarmee de perfecte workout kan worden samengesteld. GymVIP stelt ons in staat om jouw wensen en doelen nog sneller te realiseren!

GymVIP zorgt voor eindeloze variatie wat de motivatie veel hoger houdt dan normale trainingssystemen. Samen met de instructeur maak je voor iedere periode een persoonlijk schema aan de hand van jouw doelstelling en wensen. Het schema kan je laden op je telefoon, maar we kunnen hem ook printen voor je met tips, trucs en de mogelijkheid om je ontwikkeling nauwkeurig bij te houden.

Fitness schema binnen handbereik

Met onze mobiele app

Handige workout tutorials

Alle workouts zijn te zien op video

24/7 inzicht in jouw prestaties

Bekijk realtime jouw vorderingen

The Gym

Hoe werkt het?

Bouwen aan jouw perfecte trainingsschema

We maken bij The Gym altijd tijd voor je om een nieuw schema te maken. Je hoeft dus nooit meer te wachten op een schema op maat. Andere systemen vragen veel tijd van instructeurs, maar met GymVIP kunnen we alle aandacht richten op jou in plaats van het computerprogramma. Mocht een oefening toch niet aansluiten bij je verwachtingen of moeilijker zijn door een blessure, dan zoeken we samen naar een passend alternatief. We passen je schema direct aan, zodat je lekker verder kan trainen.

Eindeloos variëren maakt fitness nog leuker

GymVIP is een intelligent systeem wat zorgt voor eindeloos veel variatie in je schema. Het is heel eenvoudig je kennis te laten maken met nieuwe oefeningen, doordat alle oefeningen door onze eigen instructeurs worden voorgedaan in instructiefilms. Tijdens het trainen staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij de oefening.

Inzicht in prestaties en ontwikkelingen

Met GymVIP is het mogelijk om bij te houden hoe je traint en wat je resultaten zijn. Alle gegevens worden opgeslagen en zijn voor jou inzichtelijk. Met de gegevens kunnen wij weer beter advies geven, zodat jij iedere keer weer de ultieme fitness beleving hebt bij The Gym!