aanbod

In conditie blijven

Een goede conditie is belangrijk wanneer je op een constant en hoog niveau wilt sporten. Wil je blijven presteren, dan is een goede conditie onmisbaar. The Gym kan je helpen bij het bereiken en onderhouden van een topconditie.

Onze Personal Trainers kunnen jou helpen om je uithoudingsvermogen te vergroten en topfit te worden, door het opstellen van gerichte trainingsprogramma’s, aangepast aan jouw wensen, verwachtingen en kunnen.

Hierbij staan de beste trainingsmiddelen en apparaten in onze sportschool volledig tot je beschikking.

Onbeperkt sporten

Individueel of in groepsverband

Voor alle leeftijden

The Gym is meer dan een sportschool

Persoonlijke begeleiding

Van onze deskundige instructeurs

The gym

Hoe werkt het?

Lekkerder in je vel door te sporten

Naast in conditie blijven, is het ook belangrijk te blijven bewegen. Spieren verslappen als je lange tijd niet in beweging komt en je lichamelijke gesteldheid gaat merkbaar achteruit.

Zeker op latere leeftijd zul je de voordelen ervaren wanneer je regelmatig beweegt. In The Gym hebben wij speciale oefeningen opgezet voor mensen die geen spiermassa of topconditie willen opbouwen, maar lichamelijk in goede staat willen blijven. Zo zul je zo lang mogelijk in vorm zijn en je zelfstandig kunnen bewegen.

Individueel sporten of groepslessen

Bij The Gym hebben we goed begrepen dat het leuk moet zijn om te sporten. We bieden je een groot aanbod van gevarieerde groepslessen waar je op je eigen niveau aan kunt deelnemen. Alleen of samen. Als lid van The Gym kun je onbeperkt deelnemen aan onze groepslessen.

Naast het deelnemen aan de groepslessen, kun je er ook voor kiezen om individueel te sporten. Hiervoor kun je gebruik maken van onze High-end fitnessapperatuur. En natuurlijk kun je ook een Personal Trainer inschakelen.

Wanneer kan ik komen sporten?

The Gym is elke dag geopend. Bekijk ons actuele rooster voor het deelnemen aan een groepsles. Individueel trainen kan elke dag, bekijk hiervoor onze openingstijden. Een keer de sfeer komen proeven van The Gym? Kom eens langs voor een gratis proefles!