Aanbod

Krachttraining

Krachttraining is eigenlijk niets meer dan het uitvoeren van spierverstevigende oefeningen. In tegenstelling tot cardiotraining is het een anaerobe training, dat is een training zonder zuurstof. Er is een groot divers aanbod aan apparaten en gewichten waarmee je bij The Gym verschillende spiergroepen kunt trainen.

Tijdens het trainen van je spieren zorg je er eigenlijk voor dat ze beschadigd raken. Dit is helemaal niet erg. Na de training zal het lichaam er namelijk alles aan doen om deze kleine beschadigingen, dit zijn kleine scheurtjes in de spiervezels, te herstellen en de spieren sterker te maken voor het geval het lichaam weer aan een zwaardere belasting wordt blootgesteld. Zo wordt jij elke training bij The Gym weer iets sterker en werk je aan jouw spieren.

Een leuk weetje voor mensen die graag af willen vallen: gewicht verliezen is door de combinatie van cardio- en krachttraining het beste te realiseren. Spieren verbruiken altijd energie, ook in rust. Door meer spieren te kweken verbrand jij zo ook meer energie in rust!

Kracht en spiermassa opbouwen

De mogelijkheden zijn grenzeloos

Professionele begeleiding

Van professionele fitnessinstructeurs

Advies over voeding en lifestyle

Kom langs voor een gratis intakegesprek

The Gym

Hoe werkt het?

Spiermassa opbouwen

Wil je meer spiermassa opbouwen? Dan is Fitcentre The Gym de ideale plek waar je effectief aan je lichaam kunt werken. Door gebruik te maken van GymVIP, de ultieme trainingsapp, krijg je na een uitgebreide intake een op maat gemaakt schema voor het beste resultaat met oneindig veel variatie. Wil je trainen met GymVIP? maak dan snel een afspraak bij een van onze instructeurs.

Voor wie is het?

Dat krachttraining alleen voor mannen is of voor gasten die er als een bodybuilder uit willen zien, vinden we bij The Gym een groot misverstand. Het is natuurlijk niet waar. Het is juist iets dat eigenlijk iedereen zou moeten doen. Iedereen heeft er profijt van om zijn of haar spieren sterker te maken

Krachttraining lesrooster

Krachttraining vindt niet alleen plaats in de fitnesszaal. Tijdens groepslessen, zoals Gym Pump, wordt je kracht op de proef gesteld. De groepsles Broga is een perfect alternatief voor een krachttraining. Hierbij worden de spieren op een andere manier belast wat een positief effect heeft op de verdere ontwikkeling van het lichaam. Bekijk snel ons lesrooster om te zien welke les bij je past! Een lesje proberen? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!