Sinds januari hebben we in dé sportschool van het Westland een nieuw abonnement systeem. Hierbij kan iedereen gebruik maken van gezinsabonnementen. Dit kan een erg leuk financieel voordeel opleveren. Maar dit is niet het enige voordeel dat je hebt door met het hele gezin te sporten!

Motivatie
Veel mensen willen meer bewegen of gaan beginnen met sporten. Hierbij geven veel mensen aan dat zij graag willen beginnen met sporten met een ander erbij (1). Het is dan ideaal wanneer je samen met je partner of een van je ouders kunt beginnen. Uit dit onderzoek komt verder ook naar voren dat veel mensen graag begeleiding of een introductie willen hebben wanneer zij gaan beginnen met sporten (1). Bij The Gym heeft iedereen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een gratis begeleide proefles. Bovendien kun je als lid van The Gym gratis gebruik maken van onze Gym VIP-app. Hierin wordt door een van onze instructeurs voor jou een schema op maat gemaakt. Zo zorg je ervoor dat jij met meer plezier sport en sneller jouw doelen behaald!

Motivatie in de thuissituatie
Bovendien kunnen jullie thuis verder werken aan het behalen van jullie doelen. Zo kun je elkaar bijvoorbeeld motiveren om te kiezen voor gezonde maaltijden in plaats van een afhaalmaaltijd. Ook kun je elkaar helpen bij het in de gaten houden of jullie wel voldoende rust houden. Misschien heb jij wel met die ene leuke groepsles meegedaan en vind je dit ook wel leuk voor een ander binnen jullie gezin. Dit kunnen jullie dan mooi bespreken onder het eten! Zo zie je maar, er zitten veel voordelen aan het sporten met het hele gezin.

Ben jij jezelf aan het oriënteren op een sportschool? Neem dan snel contact met ons op of maak via de site een afspraak voor een gratis proefles.

 

Auteur:
ir. Pascal de Brabander, diëtist

Bronnen:
(afbeelding) Kid 101. FREE Things To Do In Boston This Weekend, Feb 10th – 12th, 2017 [Internet]. Kid 101 2017 [Geraadpleegd 23-2-2018] beschikbaar via https://kid101.com/feb-10-12-free-things-to-do-in-boston/
(1) Fact Sheet Oriëntatie op Sport. Utrecht: Mulier Instituut; 2017