Fitness

Aanbod afbeelding
Cardiotraining

Cardio is de afkorting van cardiovasculair. Dit betekent letterlijk: met betrekking tot hart en bloedvaten. Cardiotraining is dan ook elke vorm van lichaamsbeweging, waarbij je je hart stevig laat werken voor een langere periode. Het is een vorm van aerobe training. Aeroob betekent dat er zuurstof aan te pas komt. Een aerobe training is een training met een lage tot gemiddelde intensiteit, waarbij je veel zuurstof nodig hebt.

 

Deze vorm van trainen bij The Gym zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen opbouwt, waardoor je langer kan sporten en minder snel uitgeput raakt.

Lees meer
Aanbod afbeelding
GymVIP

The Gym heeft samen met Gym Dimensions een speciaal systeem ontwikkeld voor de klant, waarmee de perfecte workout kan worden samengesteld. GymVIP stelt ons in staat om jouw wensen en doelen nog sneller te realiseren!

 

GymVIP zorgt voor eindeloze variatie wat de motivatie veel hoger houdt dan normale trainingssystemen. Samen met de instructeur maak je voor iedere periode een persoonlijk schema aan de hand van jouw doelstelling en wensen. Het schema kan je laden op je telefoon, maar we kunnen hem ook printen voor je met tips, trucs en de mogelijkheid om je ontwikkeling nauwkeurig bij te houden.

 

 

Gym VIP app

Lees meer
Aanbod afbeelding
Krachttraining

Krachttraining is eigenlijk niets meer dan het uitvoeren van spierverstevigende oefeningen. In tegenstelling tot cardiotraining is het een anaerobe training, dat is een training zonder zuurstof. Er is een groot divers aanbod aan apparaten en gewichten waarmee je bij The Gym verschillende spiergroepen kunt trainen.

 

Tijdens het trainen van je spieren zorg je er eigenlijk voor dat ze beschadigd raken. Dit is helemaal niet erg. Na de training zal het lichaam er namelijk alles aan doen om deze kleine beschadigingen, dit zijn kleine scheurtjes in de spiervezels, te herstellen en de spieren sterker te maken voor het geval het lichaam weer aan een zwaardere belasting wordt blootgesteld. Zo wordt jij elke training bij The Gym weer iets sterker en werk je aan jouw spieren.


Een leuk weetje voor mensen die graag af willen vallen: gewicht verliezen is door de combinatie van cardio- en krachttraining het beste te realiseren. Spieren verbruiken altijd energie, ook in rust. Door meer spieren te kweken verbrand jij zo ook meer energie in rust!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Personal training

Een ideale manier om sneller en efficiënter je doelstelling te bereiken in de sportschool is door iedere sporter gewenst. Of je nu af wilt vallen of juist aan wilt komen, wilt herstellen van een blessure of in een andere sport beter wilt worden (dat noemen wij sportspecifieke training), overleg met je personal trainer van The Gym om jouw doelstelling eerder te bereiken.

 

Er wordt een speciaal op het lijf geschreven work-out-progamma gemaakt, wat voortdurend wordt aangepast en bijgestuurd. Er worden op afspraak tests afgenomen, meten is immers weten, zodat de vooruitgang in kaart wordt gebracht. Met de persoonlijke begeleiding bij The Gym zul je ondervinden dat je sneller resultaat boekt.

 

Het in de hand nemen van een personal trainer is daarnaast erg fijn voor alle mensen met een druk leven. Wij helpen en motiveren je graag om in rap tempo fit te worden en fit te blijven. 

Lees meer
Aanbod afbeelding
Seniorentraining

Als oudere is het over het algemeen lastig het tempo van de jongere generatie bij te benen. Zeker in de sportschool zijn sommige oefeningen niet helemaal geschikt voor senioren. Bij The Gym herkennen we deze situatie en spelen hier graag op in.

 

In onze sportschool bieden wij speciale Seniorentrainingen aan, waarbij onze Personal Trainers met je de apparaten en oefeningen langsgaan die voor jou en je lichamelijke conditie als oudere geschikt zijn. Daarnaast heeft The Gym ook groepslessen die volledig op senioren zijn afgestemd, zodat je in je eigen tempo een fit en gezond lichaam kunt nastreven.

Lees meer

Wilt u een gratis proefles? 

Openingstijden