Aanbod

Cardiotraining

Cardio is de afkorting van cardiovasculair. Dit betekent letterlijk: met betrekking tot hart en bloedvaten. Cardiotraining is dan ook elke vorm van lichaamsbeweging, waarbij je je hart stevig laat werken voor een langere periode. Het is een vorm van aerobe training. Aeroob betekent dat er zuurstof aan te pas komt. Een aerobe training is een training met een lage tot gemiddelde intensiteit, waarbij je veel zuurstof nodig hebt.

Deze vorm van trainen bij The Gym zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen opbouwt, waardoor je langer kan sporten en minder snel uitgeput raakt.

Uithoudingsvermogen opbouwen

Met onze “High Intensity” apparatuur

Cardiotraining met Gym VIP

Train nog effectiever met de ultieme trainings app Gym VIP

Behaal je doelstelling

Door te sporten op je eigen tempo

The Gym

Hoe werkt het?

Uithoudingsvermogen verbeteren

Voor cardiotraining kun je bij The Gym kiezen uit diverse opties, Naast de gebruikelijke loopband, crosstrainer en fiets beschikken wij over zogenaamde “High Intensity Cardio”. Dit zijn apparaten waar in een relatief kort tijdbestek de hartslag flink kan worden verhoogd. Wil je hier meer informatie over, vraag het een van de instructeurs.

Cardiotraining voor elke sporter

Door ons brede aanbod aan diverse cardioapparaten en groepslessen is een Cardio workout toepasbaar in iedere trainingsvorm.

Wanneer is het?

In de fitnessruimte is onze diverse apparatuur op ieder gewenst moment beschikbaar. Voor het meedoen aan de verschillende groepslessen, kun je het rooster voor het complete overzicht bekijken, ook is het mogelijk om jezelf aan te melden voor een gratis proefles.