aanbod

Seniorentraining

Als oudere is het over het algemeen lastig het tempo van de jongere generatie bij te benen. Zeker in de sportschool zijn sommige oefeningen niet helemaal geschikt voor senioren. Bij The Gym herkennen we deze situatie en spelen hier graag op in.

In onze sportschool bieden wij speciale Seniorentrainingen aan, waarbij onze Personal Trainers met je de apparaten en oefeningen langsgaan die voor jou en je lichamelijke conditie als oudere geschikt zijn. Daarnaast heeft The Gym ook groepslessen die volledig op senioren zijn afgestemd, zodat je in je eigen tempo een fit en gezond lichaam kunt nastreven.

Bewegen voor ouderen

Gezond trainen op je eigen niveau

Individueel of in groepsverband

Altijd professionele begeleiding

Ook voor Personal Training

Ook bieden wij personal coaching aan

The gym

Hoe werkt het?

Bewegen op je eigen tempo

De Seniorentraining is speciaal afgestemd op onze oudere leden die op hun eigen tempo specifieke apparaten en oefeningen willen volgen. Trainen kan individueel of in groepsverband.

Hoe ziet mijn schema eruit?

Wil je beginnen met sporten? Bij aanvang maken de professionele sportinstructeurs van The Gym een sportschema dat volledig aansluit bij je lichaam. Dit zorgt ervoor dat er altijd oefeningen zijn die goed bij je passen.

Wanneer is het?

Bekijk ons actuele lesrooster om te zien wanneer de Seniorentrainingen plaatsvinden. Deze speciale trainingen voor ouderen worden meerdere malen per week gegeven, dus er is altijd een training die jou uitkomt! Nog geen lid? Meld je aan voor een gratis proefles!