The Gym blijft innoveren.

Wat is het fijn om weer zoveel bekende gezichten te zien.
De enorme overdekte buitenlocatie met meer dan 300 m2 aan fitnessruimte zorgt ervoor dat er weer flink gesport kan worden.
We sporten volgens de richtlijnen van de overheid. Er is een duidelijk onderscheid tussen 2 groepen:

Een groep tot 27 jaar en een groep boven de 27 jaar. Via GymVIP kan je een plekje reserveren in de voor jouw bestemde uren. In de afgelopen 3 weken hebben veel mensen de weg naar The Gym weer gevonden.
Ben je benieuwd hoe de buitenlocatie eruit ziet? Bekijk het filmpje hierboven.

Leden aan het woord:
Wie anders dan onze leden kunnen beter vertellen hoe zij het ervaren om weer lekker te trainen. Daarom geven wij graag 2 leden het woord:

Kees (68). Zelf zegt hij dat hij bijna tot het meubilair van de sportschool behoort😊. Corona heeft dat een periode onmogelijk gemaakt. Sinds de opening van de buitenlocatie is Kees weer regelmatig te vinden bij The Gym. “het is zo goed voor je lijf, ik heb tijdens de sluiting veel gewandeld, maar het trainen op de fitnesstoestellen en met gewichten geeft mijn lichaam zo’n positieve boost. Verder is het contact met andere sporters  heel erg leuk. Nu nog op 1,5 meter afstand en zonder koffie maar dat mag de pret niet drukken”.

Richard (33) behoort tot een van de sterkere mannen van The Gym. Het ontbreken van de routine viel tijdens de lockdown niet altijd mee. “Ik heb voor thuis wat gewichten en elastische banden gekocht, maar het verschil met de sportschool blijft groot. Ik vind het heerlijk om weer te kunnen trainen met de vele apparatuur die nu alweer geboden worden door The Gym. Ik heb mijn ritme weer terug”

Spinnen in je eigen woonkamer.
Het is nog steeds mogelijk om gebruik te maken van deze unieke service. The Gym brengt de spinningfiets bij je thuis, zodat jij vanuit je huis kan meedoen met de online lessen. Heb je geen plek thuis dan kan je ook gebruik maken van een van spinningfietsen die bij The Gym geplaatst worden tijdens de spinninglessen.

Nieuwe oefeningen Krat Je Fit.
In de afgelopen week hebben wij weer nieuwe oefeningen opgenomen voor Krat Je Fit. De ideale Trainingsmodule om thuis te blijven trainen.

 Online Lessen.
Wij blijven uiteraard doorgaan met het aanbieden van de lessen. Wij hopen dat we binnenkort groen licht krijgen om buiten weer meer groepslessen aan te bieden, maar voor nu nog even geduld.