aanbod

Spieren opbouwen

Voor veel mensen is gespierder worden een belangrijke reden om naar de sportschool te gaan. Door spiermassa op te bouwen, word je sterker en kun je op een intensiever niveau sporten. Bij The Gym staan wij voor je klaar wanneer je spiermassa wilt opbouwen.

Ben jij een beginner en weet je niet goed waar te beginnen? Onze Personal Trainers helpen je om in korte tijd resultaat te boeken en gespierder te worden. Ben je al meer ervaren? Onze professionele apparaten staan altijd tot je beschikking en helpen je om de spiermassa te vergroten. Wanneer jij maar wilt.

Resultaatgericht trainen

Met een persoonlijk trainingsschema

High-end fitnessapparatuur

Voor een effectief resultaat

Energieke groepslessen

Onbeperkt deelnemen per week

The gym

Hoe werkt het?

Een sportschema dat bij je past

Fitcentre The Gym is hét adres voor iedereen die wil werken aan spieropbouw. Ga je starten met trainen? Dan beginnen we met het opstellen van een trainingsschema dat bij je past middels onze GymVIP app. Binnen The Gym kun je lekker sporten op je eigen tempo.

Voeding, leefstijl en ritme

Wil je écht flink aan de slag met spieren opbouwen? Naast het bezoeken van de sportschool is een gezonde levensstijl van essentieel belang. Graag helpen wij je op weg. Bel vandaag voor een afspraak!

Individueel trainen en groepslessen

Naast het gebruiken van onze high-end fitnessapparaten krijg je tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze energieke groepslessen! Bekijk het actuele lesrooster en meld je aan voor een gratis proefles!