Aanbod overzicht

Aanbod afbeelding
Aankomen en afvallen

Voeding, voldoende sporten en een gezonde levensstijl zijn voor iedereen belangrijk. Toch kan het zo zijn dat je door omstandigheden niet lekker in je vel zit en daardoor te maken hebt met onder- of overgewicht. Bij The Gym helpen we je graag met het in balans brengen van je lichaam.

 

De deskundige instructeurs bij The Gym helpen je graag met het opstellen van een gezond sportschema. Bovendien kan onze diëtist je helpen met het opstellen van een voedingsschema, waardoor je weer snel op het juiste gewicht bent.

 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan elke dag voor je klaar!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Blessure herstel

Lichamelijke ongemakken zijn zeer vervelend voor sporters en niet sporters. Blessures veroorzaken fysieke problemen, waardoor je even niet op het gewenste niveau kan sporten of werken. Gelukkig kun je in de sportschool heel goed herstellen van een blessure.

 

Bij The Gym kun je altijd terecht om je conditie op peil te houden en gestructureerd van je blessure te af te komen. 

 

In onze sportschool is een fysiotherapeut aanwezig die jou gerichte tips en oefeningen kan voorschrijven, waarmee jij sneller je oude niveau kunt halen. Onze Personal Trainers zien er op toe dat jij de gekwetste spiergroep op de juiste manier belast en geen grenzen overschrijdt.

Lees meer
Aanbod afbeelding
In conditie blijven

Een goede conditie is belangrijk wanneer je op een constant en hoog niveau wilt sporten. Wil je blijven presteren, dan is een goede conditie onmisbaar. The Gym kan je helpen bij het bereiken en onderhouden van een topconditie.

 

Onze Personal Trainers kunnen jou helpen om je uithoudingsvermogen te vergroten en topfit te worden, door het opstellen van gerichte trainingsprogramma's, aangepast aan jouw wensen, verwachtingen en kunnen.

 

Hierbij staan de beste trainingsmiddelen en apparaten in onze sportschool volledig tot je beschikking.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Spieren opbouwen

Voor veel mensen is gespierder worden een belangrijke reden om naar de sportschool te gaan. Door spiermassa op te bouwen, word je sterker en kun je op een intensiever niveau sporten. Bij The Gym staan wij voor je klaar wanneer je spiermassa wilt opbouwen.

 

Ben jij een beginner en weet je niet goed waar te beginnen? Onze Personal Trainers helpen je om in korte tijd resultaat te boeken en gespierder te worden. Ben je al meer ervaren? Onze professionele apparaten staan altijd tot je beschikking en helpen je om de spiermassa te vergroten. Wanneer jij maar wilt.

 

Lees meer

Wilt u een gratis proefles? 

Openingstijden