Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over The Gym? De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hieronder tussen de veel gestelde vragen staat! Klik hieronder op de overkoepelende thema’s om snel naar dit thema te gaan.

Algemeen

Bij The Gym kun je al sporten met het gehele gezin vanaf €32,50,- per 4 weken. Neem eens een kijkje op onze tarieven pagina om het overzicht aan abonnementen te zien!

In ons oude abonnementen systeem was het zo dat sommige mensen onder de kostprijs sportten. Doordat wij nu de prijzen hebben gelijkgetrokken voor iedereen, is het voor ons mogelijk om deze voordelen weg te geven aan onze klanten.

Bij ons ben je een gezin wanneer je allen op hetzelfde adres woonachtig bent.

In principe handelen wij op basis van goed vertrouwen, indien wij het vermoeden hebben dat iemand niet helemaal eerlijk is, mogen wij vragen om een bewijs dat mensen daadwerkelijk op één adres woonachtig zijn. Dit bewijs kan worden aangevraagd bij de gemeente.

Nee, hier zit geen maximum aan. Uiteraard mogen wij wel om bewijs vragen welke personen woonachtig zijn op één adres.

De piekuren in The Gym zijn voornamelijk tussen 19:00 uur en 20:15 op de maandag- tot en met woensdagavond. Het kan zo zijn dat je op deze momenten wat creatiever met je training moet omgaan. Daarentegen is dit hét moment om wat bij te kletsen met bekenden aan de koffietafel!

Op maandag en woensdag gaan wij om 6:00 uur ’s ochtends open. De rest van de doordeweekse dagen zijn wij van 8:00 tot 22:00 uur geopend. In het weekend zijn wij van 8:00 tot 14:00 uur open.

 

Openingstijden tijdens feestdagen:

Vrijdag 30 maart - Goede vrijdag:      08:00 - 22:00 uur
Zondag 1 april - 1e Paasdag:                  Gesloten
Maandag 2 april - 2e Paasdag:           08:00 - 14:00 uur
Vrijdag 27 april - Koningsdag:            08:00 - 14:00 uur

Natuurlijk niet! Iedereen kan bij ons komen sporten om aan zijn of haar doelen  te werken. Kom je voor het eerst? Dan zorgen wij dat je goed wordt begeleid door een van onze instructeurs/instructrices, maak hiervoor wel even een afspraak! Daarnaast is er bij ons altijd professionele begeleiding aanwezig!

Jazeker, je kunt gratis een keer een proefles komen doen. Wil je tijdens jouw gratis proefles ook professionele begeleiding van een van onze instructeurs/instructrices? Maak dan even een afspraak. Dit kun je het gemakkelijkste doen door ons te bellen op 0174 416 580. Tot snel!

Bij ons krijgt iedereen een trainingsschema op maat. Dit doen wij middels onze eigen ontwikkelde app genaamd Gym VIP . Hierin maken wij een schema wat perfect past bij jouw doelstelling , ervaring en trainingswijze. Hiermee zorg jij dat jij het uiterste uit jouw trainingen haalt!

Ja, dit is zeker mogelijk! Vraag aan de balie wanneer onze personal trainers beschikbaar zijn en plan jouw afspraak. Het sporten onder begeleiding van een personal trainer valt buiten de reguliere sportabonnementen. Neem een kijkje op onze personal training pagina voor de actuele prijzen.

Je kunt aan de balie een nieuwe tag aanvragen voor €5,-.

Je kunt jezelf inschrijven aan de balie in The Gym onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Onze medewerkers helpen je graag.

Ja, hiervoor krijg je een persoonlijke Gym VIP intake en persoonlijke begeleiding bij je eerste training. Hiervoor betaal je eenmalig €25,- euro inschrijfgeld. Ben je jonger dan 18 jaar en neem je een jeugdabonnement, dan betaal je maar €10,- inschrijfgeld!

Je kunt een wijziging van jouw gegevens doorgeven aan de balie in The Gym. Je hoeft hiervoor alleen een mutatieformulier in te vullen.

Abonnementen

Je kunt bij The Gym kiezen uit verschillende abonnementen, kijk op onze tarievenpagina voor een overzicht of informeer hiernaar bij de balie.

Je kunt al vanaf de leeftijd van vijf jaar komen sporten bij The Gym. Voor de jongsten onder ons hebben wij namelijk de lessen Thaiboksen Jeugd en Junior Bootcamp. Vanaf ongeveer 14 jaar mag je bij ons komen fitnessen, zolang je ervoor zorgt dat je rustig en gecontroleerd sport. Ben je jonger dan 18 jaar, dan moet een van je ouders het inschrijfformulier ondertekenen.

Jazeker, het is ook mogelijk om een zogenaamd ‘flex’ abonnement te nemen. Dit abonnement heeft een looptijd van maar vier weken! Dit abonnement wordt na iedere periode automatisch verlengd met vier weken.

Ja, dit is zeker mogelijk. Kom even langs de balie in The Gym om dit te regelen.

Nee, dit kan niet tussentijds. Dit is wel mogelijk aan het einde van je jaar- of flexcontract. Kom even langs de balie voor meer informatie.

In principe is het niet mogelijk om je abonnement tussentijds stop te zetten, tenzij hiervoor een geldige reden is. Een geldige reden is bijvoorbeeld een zwangerschap, ernstige blessure of -ziekte. Bij een blessure verwijzen wij je graag door naar onze fysiotherapeut om jou te adviseren hoe jij zo snel mogelijk weer fit bent. Bovendien is er door het grote aanbod aan mogelijkheden altijd wel iets wat je kunt doen om lekker te blijven sporten.

Nee, bij The Gym is je abonnement inclusief groepslessen. Houd voor de spinningles wel rekening met het feit dat er een vast aantal fietsen is. Wil je meedoen aan deze les? Zorg dat je op tijd op de sportschool bent en neem een spinningkaartje vanaf het toegangspoortje mee naar de les. Zijn de spinningkaartjes op, dan is helaas de les vol.

Nee, bij The Gym hoef je deelname aan groepslessen niet te reserveren. Houd voor de spinningles wel rekening met het feit dat er een vast aantal fietsen is. Wil je meedoen aan deze les? Zorg dat je op tijd op de sportschool bent en neem een spinningkaartje vanaf het toegangspoortje mee naar de les. Zijn de spinningkaartjes op, dan is helaas de les vol.

Voorwaarden en huisregels

De algemene voorwaarden kun je hier lezen.

Wij hanteren de volgende huisregels in The Gym:

-          De aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijden te worden opgevolgd.

-          Dranken mogen alleen in een afgesloten fles/bidon worden meegenomen naar de sportruimten.

-          Roken binnen de sportschool is ten strengste verboden.

-          Gebruik en/of verspreiding van verboden middelen is ten strengste verboden.

-          Etenswaren mogen alleen worden gegeten in de kleedkamers of de koffie corner.

-          Bellen is niet toegestaan in de sportruimten, toch bellen? Loop even naar de koffie corner.

-          Dieren zijn niet toegestaan.

-          Verkoop- en/of promotieactiviteiten zijn niet toegestaan zonder toestemming van Fitcentre The Gym.

-          Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de sportruimten.

-          Plaats kostbare eigendommen in een kluisje.

-          Cardio apparatuur dient na gebruik te worden schoongemaakt met de beschikbare spray en papier.

-          Gebruik van een handdoek is verplicht, neem de gebruikte apparaten en bankjes even af nadat je klaar bent zodat medesporters niet op natte apparatuur hoeven te zitten.

-          Schone schoenen (dus geen slippers of sandalen) en sportkleding zijn verplicht. Dit i.v.m. de veiligheid en hygiëne van zowel jijzelf als je medesporters.

-          Leg je spullen weer netjes terug na gebruik.

-          Badkleding is niet toegestaan in de douches.

-          Droog jezelf af in de betegelde ruimtes van de kleedkamers.

-          Ongewenste en/of gewenste intimiteiten zijn niet toegestaan.

Indien noodzakelijk wordt aangifte gedaan bij de politie. Fitcentre The Gym is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van eigendommen. Fitcentre The Gym is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel bij onjuist gebruik van apparatuur.

Fitcentre The Gym is te allen tijden bevoegd om personen tijdelijk of blijvend de toegang te ontzeggen en om het lidmaatschap per direct op te zeggen, indien zij dit nodig acht.

Ja, je mag bij ons sporten in een hemd. Dit dient geen hemd te zijn waarbij je alsnog in een half ontbloot bovenlichaam sport.

Nee, het is niet toegestaan om te sporten met een ontblote buik. Het is wel toegestaan om te sporten in een sporthemdje.

Nee, wij vinden dit niet passen bij het beeld dat wij als sportschool willen uitstralen. Een van de twee is echter wel toegestaan.

Faciliteiten

Ja, er zijn in de kleedkamers douches aanwezig.

Ja, dit is allemaal gratis te gebruiken. De koffie en thee zijn van het fairtrade merk Puro, zo kun je van een heerlijke kop koffie of thee genieten terwijl je weet dat de boer een goed loon voor zijn product heeft ontvangen! De sportdrank is verkrijgbaar in de smaken Tropical en Citrus. 

 

De voedingswaarde per servering sportdrank zijn als volgt:

Energie 14 kcal
Vetten <0,5 g
Koolhydraten,
waarvan suikers
3,1 g
3,0 g
Eiwitten <0,5 g
Zout 0,13 g
Vitamine C 40 mg
Calcium 4,0 mg
Magnesium 1,0 mg
Kalium 10 mg
Chloride 30 mg

 

Je kunt gratis gebruik maken van de kluisjes bij The Gym. Hiervoor kan je je eigen slotje meenemen, een slotje lenen bij de balie in ruil voor je toegangspas/tag of een slotje kopen voor €5,-.

Nee, wij hebben geen sauna of andere wellness faciliteiten bij The Gym.

Ja, er is boven een zonnebank beschikbaar. Deze vind je in de ruimte tussen de spinningzaal en de grote groepsleszaal. De kosten voor de zonnebank zijn €2,- per vijf minuten.

Nee, helaas bieden wij geen verkoop van eiwitshakes of andere sportsupplementen aan. Wij willen wel op het hart drukken dat goede voeding altijd de basis dient te zijn. Voedingssupplementen kunnen hooguit de spreekwoordelijke ‘kers op de slagroom’ zijn.

Gym VIP

Een van onze instructeurs kan dit voor je nakijken in het systeem. Schiet ons even aan en we kijken samen naar je voortgang!

Wanneer een oefening in je schema je niet zo goed bevalt, dan kan je deze wisselen door op het knopje met het cirkelende pijltje te drukken. Druk je hierop dan komt er een vervangende, soortgelijke oefening tevoorschijn. Ben je op zoek naar een specifieke oefening? Geef dit aan wanneer je samen met de instructeur je nieuwe schema gaat maken, dan kan hij of zij zorgen dat deze oefening in je schema komt te staan.

Sport je soms drie keer in de week, dan begin je de derde keer weer met de eerste dag. Op deze manier ben je iets sneller door je schema heen, maar dit kan geen kwaad. Sport je vaker? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers om samen een nieuw schema te maken. Op deze manier voorkom je verveling en zorg je voor de juiste uitdaging.

De schema’s worden zo gemaakt dat je ongeveer een uur en een kwartier bezig bent met sporten. Komt dit jou niet uit? Geef dit dan aan bij de instructeur wanneer je je schema maakt, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Opzeggen

Je kunt je abonnement opzeggen door een uitschrijvingsformulier in te vullen aan de balie in de sportschool. Wij hanteren een opzegtermijn van 30 dagen vanaf het moment van uitschrijven. Ben je jonger dan 18 jaar, dan hanteren we geen opzegtermijn.

Na afloop van je jaar- of flex abonnement wordt je abonnement iedere keer met een flex abonnement verlengd. Geef je aan ons geen wijziging door na afloop van je jaar abonnement, dan blijft deze dus automatisch verlengd worden met een flex abonnement. Indien je dus wilt stoppen bij The Gym, dien je dus je lidmaatschap schriftelijk aan de balie op te zeggen.

Ja, je mag je toegangspas/tag houden na uitschrijving.

Betalingen

In principe betaal je jouw abonnement via de automatische incasso. Indien er bij jou nog een bedrag open staat, kan je dit ook overmaken via NL69 RABO 0323 2485 00 ten name van Fitcentre The Gym onder vermelding van de reden van betaling. Het is ook mogelijk om contant te betalen aan de balie in The Gym, je kunt bij ons niet pinnen.

Je kunt bij The Gym niet pinnen. Je kunt je betalingen alleen via de automatische incasso of contant voldoen.

Ons Kamer van Koophandel nummer is 5855 7997 en ons BTW nummer is NL17 9851 706 B01.

De automatische incasso van The Gym vindt altijd plaats op dinsdag, zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat er voldoende saldo op jouw rekening staat!

Wanneer een automatische incasso is mislukt, proberen wij jou hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. De eerstvolgende dinsdag proberen wij de automatische incasso nogmaals.

Je kunt je rekeningnummer wijzigen door een mutatieformulier in te vullen aan de balie, ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@thegym.nl.

OVerige vragen

Heb jij een goed idee waarmee wij de sportschool nog meer kunnen verbeteren? Geef jouw idee door in onze ideeën box. Deze hangt naast het waterpunt in de sportschool. Je kunt dit natuurlijk ook doorgeven aan de balie of contact met ons opnemen!

Spijtig om te horen dat je een klacht hebt. Wij helpen je graag, je kunt je klacht doorgeven aan de balie in de sportschool of neem contact met ons op via onze contact pagina.

Staat jouw vraag niet tussen de bovenstaande vragen, dan kan je ons natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail bereiken!

Wilt u een gratis proefles? 

Openingstijden