YES, WE zIJN WEER OPEN!

YES, WE ZIJN WEER OPEN!

 

Lesrooster The Gym:
Op dit moment worden er op 3 verschillende locaties groepslessen gegeven. Buiten op het kunstgrasveld van ONDO, buiten in de tent naast The Gym en binnen in de groepsleszaal van The Gym. 


Waarom 3 locaties:
Om er zeker van te zijn dat wij de 1,5 meter maatregel kunnen hanteren hebben wij een creatieve oplossing gecreëerd. 


Het kunstgrasveld bij ONDO is groot, hierdoor kunnen er veel mensen meedoen met hun favoriete les. We hebben gekozen om de lessen waarbij meer dan 20 personen mee kunnen doen buiten te houden op het veld van ONDO. Voor de spinning hebben wij een tent neergezet, zodat deze ook bij slechte weersomstandigheden kan doorgaan. Overige lessen met minder dan 20 personen zullen binnen in de groepszaal van The Gym plaatsvinden.

 

Slecht weer en nu?:

Het blijft natuurlijk Nederland en het weer kan binnen 5 minuten veranderen. Toch wordt er niet van leslocatie gewisseld. Dit heeft te maken met de materialen die op het laatste moment dan nog moeten worden verplaatst. Daarnaast ook om verwarring te voorkomen. Met een paar regendruppels zal de les gewoon doorgaan.

 

Is het door het slechte weer niet mogelijk om de reguliere les te laten doorgaan, dan wordt er een alternatieve les aangeboden.

 

Wanneer er bij aanvang van de les minder dan 16 mensen aanwezig zijn, kan er op dat moment besloten worden door de lesgever om naar binnen te gaan. Dit kan niet van te voren worden besloten, aangezien dit afhankelijk is van het aantal deelnemers en het weer op dat moment.

 

Aanmelden:

Sommige hebben het al gezien in onze GymVIP app zit nu ook een reservering module. Nu heeft nog niet iedereen inloggegevens voor deze app, wil je hier gebruik van maken stuur dan een mailtje naar ewout@thegym.nl met je naam, geboortedatum en het e-mailadres waarmee je mail ontvangt op je telefoon. Let op, 1 persoon per e-mailadres! Vanaf volgende week gaan we hier mee werken. Voor het vrij trainen in de fitness is reserveren niet nodig, wel dien je je aan te melden met je tag of pas bij de balie.

 

Aanmelden voor deze week zonder GymVIP:

Deze week werken we binnen in The Gym nog met kaartjes voor de lessen.
Deze staan 15 minuten voor iedere les op de balie. Let dus op de reserveringen in GymVIP die al zijn gemaakt gelden deze week nog niet. Voor de buitenlessen is dit niet nodig.
 

Kinderopvang:

De kinderopvang is weer volledig beschikbaar

Maandag: 08:30 – 11:30 uur

Woensdag 08:30 – 11:30 uur

Vrijdag 08:30 – 11:30 uur

Zaterdag 08:30 – 11:30 uur

(Hier is geen reservering voor nodig)

Veilig sporten door uitbreiding
De indeling van The Gym is aangepast naar de huidige maatregelen. Alle apparatuur hebben we op de gewenste 1,5 meter afstand gezet. Er zijn drie evenementtenten aan de buitenzijde van het gebouw geplaatst. Door die toevoeging van ruim 250m2 extra buitenruimte blijft ieder fitnesstoestel beschikbaar en kan iedereen weer lekker komen trainen. Er is zelfs een koffieruimte waar je op gepaste afstand van elkaar toch gezellig een kop koffie kunt drinken.
 
Schoonmaakkit
Bij binnenkomst ontvang je een schoonmaakkit, bestaande uit een microvezeldoek en spray met schoonmaakmiddel. Maak na je oefening het toestel schoon, zodat ook de volgende sporter op een schoon toestel begint. Verder staan er op diverse punten pompjes met desinfectiemiddel. Het is verplicht om een handdoek en een flesje water mee te nemen.
  

img

Wilt u een gratis proefles? 

Openingstijden