Aanbod

Koude training- Sterk de winter in!

Voordelen van Koude Training.

  • Je immuun cellen worden actiever (Blootstelling aan kou zorgt ervoor dat heel wat van je immuun cellen zich actiever gaan gedragen. Een heel fijn idee met de winter op komst.)
  • Je voelt je alert en energieker  (Blootstelling aan kou zorgt voor een adrenaline reactie. Hierdoor zul je je energieker en alerter voelen.)
  • Kom maar op met de nieuwe dag (nog meer stofjes worden geactiveerd, daarom ben je opgewekter, meer gemotiveerd en geconcentreerder)
  • Bruin vet wordt actiever (Kou zorgt ervoor dat je bruine vetcellen actiever worden. Bruine vetcellen houden je lichaam warm door energie uit suikers en vetten om te zetten in warmte. Dit kan je metabolisme verhogen.)
  • Na inspanning of sporten is er sneller herstel (Koud water zorgt ervoor dat de doorbloeding toeneemt. Hierdoor komen voedingsstoffen sneller in de spierweefsels wat voor een sneller herstel zorgt)
  • Je raakt gewend aan kou: de thermostaat kan zonder problemen omlaag (Dat is fijn voor je portemonnee en het energieprobleem)

Iets voor jou?

Ontdek de kracht van koud water. Geniet van de natuur en ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen.

Een 10 weken training. 1x per week. Vanwege het opbouwend karakter is halverwege instappen of het nemen van een losse les niet mogelijk.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur lopen we naar zee en bereiden we ons dmv oefeningen mentaal en fysiek voor. Dan de zee in!

De instructeur houdt iedereen scherp in de gaten en samen wordt bepaald hoe lang je in het koude water kan en mag blijven. Daarna snel droge kleding aan. Op de terugweg oefeningen om weer op te warmen. Bij The Gym Monster drinken we koffie, thee of warme chocomel en is er een nabespreking.

Start

locatie The Gym Monster op woensdag en zaterdag om 9 uur ’s morgens

1e les woensdag 11 oktober 2023. De training duurt maximaal 1 uur (start en terugkomst The Gym Monster)

Aanmelden kan via Ewout@thegym.nl

In het kort

Een 10 weken training. Vanwege het opbouwend karakter is halverwege instappen of het nemen van een losse les niet mogelijk.

Voor wie?

Iedereen die gemotiveerd is en een stootje kan hebben. Om deel te nemen, is het invullen van een gezondheidsverklaring verplicht.

Aanmelden

Aanmelden kan via Ewout@thegy.nl.
Locatie The Gym Monster op woensdag en zaterdag om 9 uur ’s morgens. 1e les Woensdag 11 oktober 2023