aanbod

Junior Bootcamp

Junior Bootcamp is niet alleen stoer, maar het maakt jou op een gave manier fit. Deze vorm van Bootcamp is weer eens wat anders dan de bekende sporten. Gelukkig kun je het ook prima gebruiken om nog beter te voetballen, handballen of tennissen. Je wordt eigenlijk in iedere sport beter door mee te doen aan de Bootcamp.

Of je nu wilt werken aan je conditie, snelheid, behendigheid of sterker wilt worden, Junior Bootcamp biedt al deze mogelijkheden doormiddel van coole en afwisselende teamopdrachten. Bij Fitcentre The Gym gaan we het hele jaar Bootcampen en dat doen we zowel binnen als buiten!

Dus ben jij tussen de 6 en de 12 jaar en wil je ook kunnen squaten, boksen, springen, lunges, burpees en crunches maken? Dan is Junior Bootcamp echt iets voor jou!

Sterker. Sneller. Fitter.

Door te sporten op een leuke manier

Professionele trainers

Voor een leuke en energieke groepsles

Gezellig samen sporten

Ontmoet nieuwe vrienden

The gym

Hoe werkt het?

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Doe dan mee aan de Junior Bootcamp bij The Gym. Zorg voor sportieve kleding, een sportbroek, t-shirt en sportschoenen. In principe vindt de bootcamp buiten plaats, maar bij slecht weer kunnen we naar binnen. Neem daarom ook altijd een paar schone sportschoenen mee.

Wie kunnen er mee doen?

De Junior Bootcamp is een échte uitdaging voor sportieve kids. Tijdens de bootcamp werk je aan je snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. De kosten bedragen € 3,75 per les en als nieuwe deelnemer kun jij jezelf altijd aanmelden voor een gratis proefles.

Wanneer?

Bekijk het actuele lesrooster om te zien wanneer je kunt meedoen met de Junior Bootcamp en meld je aan voor een gratis proefles om lekker een keertje mee te komen doen!