aanbod

Buikspierkwartier

Het Buikspierkwartier is een pittige en korte workout met 100% focus op de buikspieren en core. De les is voor ieder niveau te volgen, zowel voor beginners als gevorderden, en voor ieder uitdagend! Dus doe jij altijd dezelfde buikspier oefeningen, of sla jij ze vaak over na je training? Dan is deze les echt een aanrader voor jou. De les is iedere week anders, er wordt dus onwijs gevarieerd in trainingen. Hierdoor krijgen ook de buikspieren de juiste aandacht, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur/instructrice.

"Abs of Steel"

Door te trainen onder begeleiding van een instructeur/instructrice ga jij tot het uiterste om die “buikspieren van staal” te ontwikkelen.

Sterke core

Het ontwikkelen van een sterke core is belangrijk voor bijna iedere sport.

Blessure preventie

Een goed ontwikkelde core kan helpen rugklachten te voorkomen of te verhelpen.

The gym

Hoe werkt het?

Waar kan ik meedoen?

Wil je meedoen? Zorg dan dat je voor aanvang klaarstaat in de Budozaal (trap omhoog bij de cardio). Vergeet je schoenen niet uit te trekken!

Wanneer is het Buikspierkwartier?

Bekijk ons actuele lesrooster om te zien wanneer je kunt deelnemen aan het Buikspierkwartier! Nog geen lid en tóch een keer meedoen? Dat kan, meld je aan voor een vrijblijvende proefles.

Kan ik meedoen met een blessure?

Ja, geef voor aanvang van de les door wat jouw blessure is en je ontvangt aangepaste oefeningen. Zo kun je toch meedoen aan het Buikspierkwartier!