over The Gym

Over the gym
Over the gym
Over the gym

Bij ons is ieder lid belangrijk!

The Gym is niet zomaar een sportschool. We werken er hard aan om ons aanbod continu te vergroten en hierdoor de persoonlijke begeleiding van onze leden te verbeteren. Zo willen wij ieder lid persoonlijk kunnen adviseren, waardoor je sneller en met meer plezier een beter resultaat boekt.


Nieuwe leden laten we de hele sportschool zien en brengen we tijdens een individueel gesprek op de hoogte van de mogelijkheden van The Gym. Door ons gevarieerde aanbod kunnen we altijd een sport, trainingsmethode of groepsles vinden die perfect op jou aansluit. We geloven dat jij met onze aanpak meer gaat bewegen en graag wilt sporten!

Image
Peter van Staalduinen

Eigenaar van The Gym

Ons doel
DESKUNDIG ADVIES

Begeleiding

The Gym omvat een groot en deskundig team met onder andere: fitnesscoaches, personal trainers, een voedingsdeskundige een fysiotherapeut en diverse sportdocenten. 


Hierdoor bieden wij onze leden een sublieme ervaring als het gaat om sport en welzijn.
JOUW DOEL IS ONS DOEL

Over ons

Ons doel is jouw doelstelling behalen. Wij willen jou motiveren, helpen en trainen zodat jij altijd bereikt waarvoor jij naar The Gym komt. Dit doen wij met behulp van een enthousiast team en veel ervaring en kennis van sport. We komen bij jou langs om jou met veel plezier te laten bewegen en zowel lichamelijk als geestelijk vooruit te gaan!
Over ons

Ons team

Maak kennis met de personal trainers, fitnessinstructeurs en begeleiders van The Gym die altijd klaar staan om jou te helpen bij het sporten en bewegen. Zo geven ze leiding bij groepslessen, individuele begeleiding bij fitness en lopen ze door de sportschool om iedereen van tips te voorzien. Daarnaast is ons team gelukkig ook altijd aanspreekbaar en in voor een praatje. We houden van sport en willen graag dat jij die passie ook ervaart!

The Gym werknemer
Peter
Eigenaar/instructeur

Today’s actions are tomorrow’s results

The Gym werknemer
Nadine
Instructeur

It never gets easier, you just get better

The Gym werknemer
Lise
Instructeur

blablabla. Go workout 

The Gym werknemer
John
Instructeur

Stop saying tomorrow!
You are your only limit!!

The Gym werknemer
Ewout
Instructeur

Remember your Goal and why you started

The Gym werknemer
Boyd
Instructeur

Do it with passion, or don’t do it at all..

The Gym werknemer
Pascal
Instructeur

No single workout. No matter how hard you crusched it, is all that meaningful. What matters is your average intensity over a long period of time 

Wilt u een gratis proefles?

Openingstijden