Aanbod overzicht

Aanbod afbeelding
Body en Mind

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. In veel sporten krijgt vooral het trainen van ons lichaam heel veel aandacht. Al sinds jaar en dag is bekend dat onze geest ook de nodige aandacht verdient. Welzijn en lekker in je vel zitten doe je door het combineren van je lichaam en je geest: Body en Mind. Ons veelal drukke leventje zorgt ervoor dat we meer van onszelf eisen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning, wat op een gegeven moment tot erg veel stress of lichamelijke klachten kan leiden.


Bij Body en Mind is er aandacht voor ademhaling, concentratie, meditatie, coördinatie en flexibiliteit. De oorsprong van Body en Mind vinden we in het verre oosten, deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Tijdens deze dynamische en ontspannende lessen met motiverende muziek stap je na afloop van de les met een heerlijk gevoel de zaal uit.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Bootcamp (outdoor)

Bootcamp is een heerlijke groepsles, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker in de buitenlucht werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet.


Deze les kan je bij The Gym volledig op je eigen tempo volgen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken, is Bootcamp een perfecte les. Jij bepaalt jouw eigen uitdaging zonder hierbij druk te ervaren. Met leuke trainingen op het juiste niveau boek je snel resultaat en blijf je lekker gemotiveerd.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Broga

Broga stijgt de laatste jaren enorm snel in populariteit en heeft ook The Gym bereikt. Deze vorm van Yoga is speciaal ontwikkeld om sportende mannen en vrouwen naar de yogamat te lokken. Het softe imago van Yoga gaat totaal niet op voor Broga, waarbij jij je in het zweet werkt.

 

Met behulp van Broga verbeter jij je flexibiliteit, bouw je spiermassa op, verhoog jij je uithoudingsvermogen en flexibiliteit en verminder je de kans op blessures. Door Broga ga jij beter presteren tijdens het sporten!

 

The Gym is vanaf oktober 2017 hoofdverantwoordelijk voor Broga in Nederland. Bij ons in de sportschool leiden we trainers voor Broga op, die vervolgens door heel Nederland lessen kunnen geven. Wij kunnen dus wel zeggen, dat we de nodige ervaring en expertise hebben met het geven van Broga-lessen!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Fifty Fit

Een gezellige groepsles voor de oudere leden van The Gym, waarbij heel het lichaam versterkt wordt. Een les om fit en in beweging te blijven! Geen moeilijke passen en stappen, maar lekker bewegen op muziek in een relaxte en gezellige sfeer. Het is een variërende les, waarbij conditie en spierversterkende oefeningen worden afgewisseld. Tijdens deze les maken we vooral gebruik van steps, gewichtjes en elastieken.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Gym Pump

Gym Pump is een barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Een barbell is een stang waarop losse gewichten geplaatst kunnen worden, hierdoor kun je eenvoudig op jouw eigen niveau trainen en aan jouw specifieke doelstellingen werken bij The Gym.

 

Alle spiergroepen worden tijdens deze workout aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. In combinatie met opzwepende muziek en motiverende professionele instructeurs levert deze les de resultaten op waar jij naar streeft! 

Lees meer
Aanbod afbeelding
Junior bootcamp

Junior Bootcamp is niet alleen stoer, maar het maakt jou op een gave manier fit. Deze vorm van Bootcamp is weer eens wat anders dan de bekende sporten. Gelukkig kun je het ook prima gebruiken om nog beter te voetballen, handballen of tennissen. Je wordt eigenlijk in iedere sport beter door mee te doen aan de Bootcamp.

 

Of je nu wilt werken aan je conditie, snelheid, behendigheid of sterker wilt worden, Junior Bootcamp biedt al deze mogelijkheden doormiddel van coole en afwisselende teamopdrachten. Bij Fitcentre The Gym gaan we het hele jaar Bootcampen en dat doen we zowel binnen als buiten!

 

Dus ben jij tussen de 6 en de 12 jaar en wil je ook kunnen squaten, boksen, springen, lunges, burpees en crunches maken? Dan is Junior Bootcamp echt iets voor jou!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Pilates

Het populaire Pilates is ook bij The Gym neergestreken. Tijdens de groepslessen staan houding, coördinatie, stabiliteit, focus op lichaam en geest en ademhaling centraal. Deze beproefde trainingsmethode versterkt en rekt spiergroepen uit om een lichaam te krijgen dat altijd in balans is.

 

Door de speciale oefeningen die bij Pilates komen kijken, wordt het hele lichaam aan het werk gezet, waardoor je je na deze lessen een stuk fitter zult voelen. Vooral de stabiliteit van de romp zal sterk verbeteren. Dit verlaagt het risico op blessures aanzienlijk en verstevigt het lichaam.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Piloxing

Piloxing is de laatste hype die vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid en nu te volgen is bij The Gym. Deze intensieve workout is een nieuw fenomeen, waarbij de spieropbouw en flexibiliteit van Pilates, de kracht en snelle armbewegingen van het boksen en de sensualiteit en het plezier van dansen gecombineerd worden.


De muziek zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Door de pittige intervaltraining verbrand je veel calorieën en bouw je tegelijkertijd spiermassa op. Deze groepsles laat je veel en inspannend bewegen. Meld je nu aan voor een groepsles (breng gezellig een vriend of een vriendin mee).

Lees meer
Aanbod afbeelding
Spinning

Spinning is niet voor niets razend populair. Het is niet alleen eenvoudig te volgen, maar het is ook één van de snelste manieren om af te slanken en conditie op te bouwen.

 

Spinning betekent 'snel ronddraaien'. In de jaren tachtig is het bedacht door wielrenner Johnny Goldberg. Hij ontwikkelde een hometrainer in de vorm van een wielrenfiets. Deze fiets had in plaats van een voorwiel een verzwaard vliegwiel van 14 kilo. Op deze manier kan de weerstand, die tijdens het fietsen wordt ondervonden, zelf geregeld worden op basis van het eigen niveau en op basis van de muziek.

 

Zo ga je tijdens de les zware bergen beklimmen, maar ook lichte afdalingen kunnen worden gesimuleerd op de spinningsfiets. De workout is goed voor een sterk hart, het vergroten van de longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren.

 

Laat jezelf een keer over de grens trekken en ga samen met de groep helemaal uit je dak op de spinningbike, flink zweten en opgezweept worden op te gekke muziek. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen! Dit kan bij The Gym in een mooie lichte zaal waar we met de modernste apparatuur werken die volledig op jou afgestemd kan worden.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Steps

Het lijkt zo simpel: stapje op en stapje af. Maar pas op, want waarom zijn sommige mensen buiten adem als zij de trap opgelopen zijn? Wat is er zo uitdagend aan om in de heuvels of zelfs in de bergen te lopen? Juist, de helling en het feit dat je extra inspanning moet leveren bij iets waar je over het algemeen niet bij nadenkt, zoals lopen. 


Tijdens de steplessen simuleren we het traplopen en dat doen we op een manier dat je als het ware swingend naar boven holt. Bij The Gym staat plezier immers centraal. Je staat versteld van het aantal verschillende vormen waarmee je op en af kunt stappen op een step! Aangevuld met
spierversterkende oefeningen en voltooid door een goede stretching is er sprake van een volledige en intensieve workout!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Thaiboxen

De oorsprong van het Thaiboxen (Muay Thai) ligt in Thailand, waar het al eeuwen wordt beoefend. Alle facetten van het Thaiboxen worden in de lessen van The Gym behandeld. Zo wordt er gebruik gemaakt van de vuisten, ellebogen, knieën en benen. Er wordt gestart met de juiste techniek, waarna je voluit kunt trainen.

 

Deze vechtsport kent een oude traditie van zelfbewustzijn, discipline, kracht en respect voor de tegenstander. Natuurlijk komt er geweld bij kijken, maar bij The Gym bieden wij een gecontroleerde omgeving waarin deze sport veilig beoefend kan worden. De spieren in het gehele lichaam worden sterker en explosiever door Thaiboxen. Je zult merken dat jouw lenigheid ook met sprongen vooruitgaat.

Lees meer
Aanbod afbeelding
Total Body Workout

Total Body Workout is een pittige workout, waarbij heel het lichaam aan bod komt. Geen moeilijke choreografieën, maar een uur lang flink ertegenaan en lekker zweten!

Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van dumbbells (gewichten), halterstangen, elastieken, steps etc. De Total Body Workout bij The Gym is een combinatieles, waarbij je zowel conditioneel als spierverstevigend bezig bent!

Lees meer
Aanbod afbeelding
Zumba

Bij The Gym kun je bij onze energieke Zumba workout op een swingende manier werken aan je taille, buikspieren en heupen. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende en spierverstevigende workout.

 

Door de muziek en dans blijf je tijdens deze workout niet stilzitten, je wilt bewegen! De opzwepende deuntjes zorgen ervoor dat je gaat dansen en lichamelijk in balans komt. Tijdens de Zumba workout heerst er vooral een gezellige sfeer, waarin jij als deelnemer aan jouw lichaam kan werken.

Lees meer

Wilt u een gratis proefles?

Openingstijden